Aanmelden masterclass Energiek werken in onregelmatige diensten

Laat op de avond zorgen dat we nog met de bus thuiskomen. Of in het holst van de nacht klaarstaan bij de Spoedeisende hulp. We weten dat onregelmatig werken niet niks is. Maar ook dat met bewuste keuzes in leefstijl, onregelmatig werkenden net zo productief, net zo veilig en net zo gezond, gemotiveerd en competent aan het werk kunnen zijn en blijven als regelmatig werkenden.

Wil je weten hoe je je onregelmatig werkende medewerkers helpt om regie op hun energie te krijgen? Schrijf je in voor de gratis masterclass Energiek werken in onregelmatige diensten. Aan bod komen:

  • De nieuwste inzichten op het gebied van onregelmatig werken
  • Hoe werkplezier, slaap, voeding en bewegen verschil maken
  • Tips waar je binnen je bedrijf direct mee aan de slag kan
  • Ruimte voor vragen en uitwisseling van eigen ervaringen

Wie geeft de masterclass?

De masterclass Energiek werken in onregelmatige diensten wordt gegeven door Raymond Gruijs. Raymond heeft jarenlange ervaring met het helpen van organisaties bij preventie van overbelasting, productiviteitsverlies en langdurig verzuim. Hierbij is hij gespecialiseerd in onregelmatig werken. Als manager van het expertisecentrum Onregelmatig werken van HumanTotalCare, deelt hij zijn kennis graag met directies, managers, eindverantwoordelijken en HR-functionarissen van klanten en potentiële klanten uit de (maak)industrie, logistiek, de zorg en natuurlijk ook alle andere branches waar mensen onregelmatig werken.

Ik meld mij aan voor:

Wij verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met ons privacyreglement.